Mari Carmen Contelles nova presidenta del PP local.

redaccio
Added by 25/02/2010

Més de dos-cents militants participaren del tercer congrés de Partit Popular a la Pobla. L’Auditori del centre social s’omplia dijous per fer balanç de la gestió del partit en els últims anys i elegir la nova presidència, un càrrec que estava en funcions des que va faltar l’ex-alcalde Vicent Alba. I és que la seua memòria va estar present en tots els convidats a l’acte. Un congrés al que assitien també altres representats del Partit Popular. El president comarcal, Francisco Tarazona, el secrectari provincial, Vicent Betoret, el conseller de Governació, Serafí Castellano i el secretari autonòmic, Antonio Clemente. L’organitzador del Congrés, José Maria Romero, va ser l’encarregat de presentar els avanços del partit des de l’últim congrés. Un partit que suma més de 400 afiliats a la Pobla. Els últims inscrits rebien el carnet de mans de Mari Carmen Contelles i la presidenta de Nuevas Generaciones. Amb este balanç de la gestió es presentava l’única candidatura a presidir el partit. És la que representava Mari Carmen Contelles. Una elecció que començava passades les vuit de la nit. Per estes taules passaven bona part dels afiliats al municipi per dipositar la papereta de la votació. Una votació que es tancava passades les nou de la nit. El secretari del PP, Francisco Cantero, donava el resultat i proclamava a Contelles nova cap del partit local. Mari Carmen Contelles era elegida així presidenta amb el 100 per 100 dels vots a favor. Un suport que agraïa a tots els participants i als afiliats al partit per confiar en la seua candidatura de manera unànime. Destacava també la implicació de tots en este partit que fa que siga el que compta amb més afiliats tant a la Pobla com a la resta de la comarca. Suport en què Contelles manifestava que es basarà per revalidar la majora amb que compten els Populars a la Pobla. En este sentit feia un balanç del treball fet després de recuperar l’Ajuntament. Suport rebia també Mari Carmen Contelles dels convidats a este congrés. El primer d’ells el president Comarcal del Partit. Francisco Tarazona. L’alcalde de Riba-roja, destacava l’equip amb que compta l’actual presidenta local. Tarazona destacava a més que la comarca és no només la que més afiliats té al PP, sinó també, la que compta amb més votants. Paraules semblants dedicava el secretari provincial dels populars. Vicent Betoret assegurava que el PP de la Pobla  és un referent a la comarca i per a la resta d’organitzacions locals. Un suport que compartia el Conseller de Governació. Serafí Castellano posava de relleu la política dels populars, que assegurava, està centrada en els problemes de la gent i que li està portant els suport dels veïns. L’últim en prendre la paraula era el secretari General dels Populars a la Comunitat, Antonio Clemente. Ell posava de relleu la victòria per unanimitat de Mari Carmen contelles i el suport que rep també del partit a nivell autonòmic. Un congrés que es tancava amb una nova presidència al Partit Popular a la Pobla i que a partir d’ara encapçala Mari Carmen Contelles.

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

<

Simple Share Buttons