Se suspén el partit del Vallbonense degut a un incident

redaccio
Added by 06/05/2010

Esta falta del porter del Vallbonense sobre un jugador de San Antonio de Benageber donava pas a la situació més tensa del partit.  L’arbitre la castiga amb targeta groga i comencen les protestes dels jugadors de Benageber. L’arbitre, Montalva Jordà, ensenya targeta roja a Rey per protestar i es produix esta agressió. El jugador Rey li pega a l’arbitre. Els jugadors del Vallbonense l’han de protegir i els mateixos jugadors dels Benageber subjectar el seu company. L’àrbitre finalment abandona el terreny de joc acompanyat per l’entrenador del Vallbonense, Fraua, encara que abans d’eixir del camp encara li esperava un últim ensurt.  El partit quedava suspès i els jugadors abandonaven el terreny de joc. Quedaven 25 minuts de partit que s’hauran de jugar la setmana que ve, que encara que no s’ha determinat.  Al Vallbonense li sobrava amb l’empat per proclamar-se campió de lliga. El partit era de màxima rivalitat ja que el Benajeber està a la part alta de la taula i matemàticament encara amb opcions d’ascendir. El bon inici de partit que tenien els de la Pobla, que havien vist com encetaven el marcador, es veia amb preocupació per este gol del Benageber. Un gol de Bayona que després de rebre esta centrada aconsegueix marcar de vaselina i que posava l’empat al marcador. Un resultat amb el que s’aplegava al descans. En la represa eren els de Benagever els que prenien la iniciativa. En esta jugada el porter de la Pobla no refusa bé la falta i Ricky aconsegueix batre’l de cap. El resultat provisional fins el moment 2 a 1 amb derrota dels de la Pobla que evitava que es proclamara guanyador esta mateixa nit. Finalment l’agressió a l’arbitre feia que el partit es suspenguera i que siga este cap davant l’Alaquàs on es decidisca la lliga.

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

<

Simple Share Buttons