Premis Literaris Teodor LLorente

redaccio
Added by 06/05/2010

La nit de divendres arribava a la Pobla una nova cita amb la literatura. Va ser amb motiu de l’entrega de premis de la V Edició del Certamen Literari Teodor Llorente. Abans d’això, sopar al saló d’actes del centre social. Molta participació i ganes, primer de conèixer als guanyadors i després d’escoltar la música de la JazzBona Big Band. Dolores Ciurana va ser l’encarregada d’obrir l’acte d’entrega. Ho feia donant les gràcies a tots per la seua assistència i llegint l’acta del jurat d’esta quinta edició del certamen literari. També rebent a l’escenari a les integrants del jurat, a l’alcaldessa de la Pobla MªCarmen Contelles i a la regidora de Cultura Rosa Gimenez. Ella va ser l’encarregada d’anar introduint als guanyadors de la nit. En primer lloc el premi de la categoria juvenil A, dins la modalitat de narrativa i que anava a parar a l’obra ‘Viatge al canvi’ de David Navarro.  Enguany repetix premi i també feia una xicoteta lectura de la seua obra. Arribaven a continuació els premis de la categoria juvenil B. En primer lloc es premiava ‘Cuando el ocaso llegue a mi’ en la modalitat de narrativa, de l’autora de la Pobla Miriam Garcia. En poesia el premi anava a l’obra ‘La platja i la duna’ de Laura Burches. Després d’esta lectura, moment de conèixer als guanyadors en la categoria d’adults. Dins la modalitat narrativa, premi per a Mariano Monge amb l’obra ‘El sonido de la Locomotora’ que no va poder asistir a esta celebració. En la de poesia, era l’obra Clarobscur de l’autor local Jesus Girón el que s’emportava el premi.  Per últim, premi al millor autor local amb un obra escrita en valencià que anava a parar a l’obra ‘L’últim adeu’ de Vicent Julio. Era el darrer premi i el moment de fer la foto de família. A l’escenari els guanyadors i també el jurat. Un jurat que enguany ha esta format per Rosa Maria Jiménez, Lídia Julio Camps , Carmen Gramuntell, Carmen Barona , Empar Roch , Marisa Alcañiz,  Ana Mª Muñoz , Amparo Martí i Lluïsa March. Abans de continuar moment de coneixer les impresions d’alguns dels guanyadors. I després de la literatura. Moment del Jazz. Va ser de la ma de la Jazzbona. Que tot i que estigueren acompanyant durant tota l’entrega de premis, va ser a continuació quan començaven el seu espectacle.  Una selecció de cançons a les que també els acompanyava la vocalista de la Pobla Marisol Faulí. Va ser part d’este espectacle de jazz que com sempre aconseguia fer-se amb tot el públic i que donava per tancada esta V edició dels premis literaris Teodor LLorente.

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

<

Simple Share Buttons