Exposició dels alumnes de l'Escola d'Art Masià

redaccio
Added by 24/06/2010

L’Escola de Pintura Art Masiá tanca per vacances i ho fa ensenyant els millors treballs que han eixit enguany de la seua aula. És l’exposició dels adults, uns trenta quadres que des de divendres podem vore a la Casa de la Cultura. A les set de la vesprada començava a omplir-se la sala d’exposicions amb la inauguració d’esta mostra. Un recull de treballs d’una temàtica variada. Quadres abstractes, paisatges, bodegons, animals retrats realistes i no tant realistes. Cadascú tria el que vol pintar i el que vol portar a esta exposició. El taller de pintura Art Masià porta sis anys en marxa. La seua directora, Mariví, ens conta que en tot este temps, molts dels alumnes han millorat i molt les seues capacitats artístiques. I dels sis anys fins als que en porten menys. Tots estan orgullosos dels progressos que donen a l’hora de pintar. Pintar és un art que atrau a tots els que formen part d’esta escola de pintura. Entretindre’s, distraure’s i aprendre coses noves són els principals motius per acudir.  I és que, que els alumnes estan contents amb la professora ho han volgut deixar clar amb el regal que li feien per este curs que han passat junts.  Un curs que ara ens deixa tots estos quadres que podrem vore a la casa de la cultura fins el 27 de juny.

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

<

Simple Share Buttons