Amparo Herrero presenta el seu nou llibre

redaccio
Added by 11/11/2010

L’escriptora de la Pobla, Maria Amparo Herrero, presenta  el seu nou llibre “la Prueba”. Un llibre on l’autora vol introduir al lector a l’univers obscur al que s’haurà d’enfrontar la protagonista. Mar és una jove estudiant que prompte es veu submergida en el món de l’ocultisme que tant li agrada. A partir d’ací la seua vida canvia per complet i prompte descobreix que no es tan atractiu com ella espera. “La Prueba” és una recerca de respostes i de lluita contra el mal que intenta dominar-la i que de tant en tant ho aconsegueix. Amparo Herrero presentava l’any passat el llibre educatiu dirigit al públic infantil, “Polet i los sentimientos”. Ara, l’autora presenta esta nova publicació dirigida a un públic adult. Serà este divendres a les set de la vesprada a l’aula polivalent de la Casa de la Cultura.

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

<

Simple Share Buttons