EMPRESARIS XINESOS A WISE PLASTIC

redaccio
Added by 12/07/2012

Són una delegació de l’associació d’empresaris més gran que hi ha Xina dedicada al plàstic reciclat. Estan visitant diferents empreses a Europa que els fan de proveïdores de matèria primera. Entre elles una de la Pobla. L’empresa d’enginyeria MIA, té una secció dedicada a la venda d’este material i ha rebut la delegació per donar-li a conèixer el seu treball. Es tracta d’una visita que val per promocionar les vendes d’esta empresa en un mercat tan important com el xinés. L’alcaldessa de la Pobla ha agraït esta visita i els ha animat a continuar amb estes relacions. Després esta delegació ha visitat directament la nau on s’emmagatzema el plàstic. Un dels membres ens ha contat l’objectiu de la visita. I que se’n vagen amb una bona impressió és l’objectiu de cara a incrementar les relacions econòmiques.

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

<

Simple Share Buttons